FM bluetooth beste evolutie product van dit tijd

FM bluetooth

De evolutie van de fm-radio van 2 m satellietontvanger tot het huidige formaat van 160 cm x 65 cm x 33 cm is een interessante geweest. Toen de fm-bluetooth voor het eerst zijn intrede deed in de fm-radio 10000 seriegenerator, was zijn functie beperkt tot meters en centimeters. Dit werd dan gebruikt om het GPS signaal naar de ontvanger te zenden.

Een nieuwe generatie van Bluetooth radio’s

Een nieuwe generatie van de fm-radio-installaties werd opgestart. De huidige generatie is voorzien van een roterende trap, waarop zich de zendantenne bevindt. Deze zendantenne wordt onder dezelfde hoek gedraaid als de hoofdzender. Hierdoor “scharnieren” de zender en de ontvanger in elkaar. Dit resultaat wordt bereikt door de toevoeging van een hoogtechnologische, elektronisch gestuurde servomotor. De servomotor zorgt voor een soepele verandering van de positie van de zendantenne, terwijl tegelijkertijd een constante snelheid wordt aangehouden.

Wanneer de afmetingen van de zendantenne zodanig zijn dat een persoon deze niet op zijn overhemd kan passen, of wanneer de persoon deze moet ronddragen, komt de vereenvoudiging om de hoek kijken. De huidige generatie van de fm-radio maakt gebruik van robuuste transducers die ervoor zorgen dat de gegevens worden doorgegeven.

Fm bluetooth radio’s met FM tuners

Het volgende kenmerk van een ideale fm-radio is de tunerfunctie. Momenteel zijn er wel fm-radiotuners verkrijgbaar, maar ze zijn van slechte kwaliteit. De huidige generatie van de radio heeft zeer hoge technische normen. Als gevolg daarvan is de fm-tuner van de apparatuur van zeer hoge kwaliteit. Dit betekent dat het mogelijk is naar de radio te luisteren zonder met de ogen te hoeven knijpen.

Een ander belangrijk kenmerk is de dynamische GPS-functie. U kunt de verandering van de GPS-locatie letterlijk voelen. Zo weet u altijd waar u bent. Men hoeft geen GPS-gadget in zijn zak mee te nemen. De antenne past in de radio en geeft zo het signaal af. Op deze manier hoeft men geen foto’s te gaan klikken op de PC. Alle opties zijn beschikbaar.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.